3F: Grønt gør os glade

3F skal gennem tillidsmænd og samarbejdsudvalg være med til at sætte fokus på sundhed på jobbet. Det mener 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen.

- Vi skal tale temaet frem, så medlemmer og arbejdsgivere bliver opmærksomme på, hvor vigtigt det er at have adgang til sund kost i løbet af en arbejdsdag, siger han.

Poul Erik Skov Christensen understreger dog, at der ikke skal trækkes firkantede løsninger ned over hovederne på medlemmer og arbejdsgivere.

- Ledelsen og medarbejdere må sammen tage diskussionen om, hvordan man bedst øger de ansattes sundhed, siger han.

Og det er ikke kun medarbejderne, der kommer til at drage fordel af et øget fokus på sundhed. Også arbejdsgiverne har meget at vinde, mener Poul Erik Skov Christensen:

- Arbejdsgiverne får nogle gladere medarbejdere, der er mindre syge, og som yder en god indsats, fordi de får den rigtige kost til at holde kroppen i sund.