Få en opvask der skinner

Fagbladet.tv: Der er ikke et glas, en tallerken eller en gryde, der ryger beskidt ud af køkkenet hos energivirksomheden DONG. Opvasker Øyvind Holm kender alle tricks.

De sidste par år har energivirksomheden DONG nydt godt af hans erfaring, og det er en stor hvid tornado, der suser rundt i køkkenregionerne på Amager ved København.

1.500 menneskers beskidte tallerkener og glas ryger gennem hans hænder i rasende fart. Og han kender alle de tricks, der er værd at kende, når servicen skal være blændende hvid og indbydende til næste bespisning i kantinen.

Opvaskemaskinen er en gigantisk sag, der ikke ligner det firkantede hjælpemiddel i de danske hjem. Men principperne for en gedigen opvask er de samme.

Først og fremmest skal man pakke maskinen rigtigt. Man skal sætte tallerkenerne ordentligt og bruge de skuffer, der er til bestikket. En overfyldt eller forkert fyldt opvaskemaskine er opskriften på beskidt service.

Skal det være rent, skal man have Øyvind i køkkenet. Det er ikke for ingenting, at hans motto er: no mercy.

Og det er nødvendigt at have en god portion pondus for at klare opvasker-tjansen. Øyvind Holm løfter flere tons om dagen.

Tips: Drop de dyre børster

Der er ingen grund til at købe dyre opvaskebørster. De billige er lige så gode.

Det samme gælder viskestykker. Dem fra Netto er lige så effektive som de eksklusive fra Magasin, siger Øyvind Holm.

YouTube link

YouTube link