Mød Danmarks bedste tjenerelev
Mandag eftermiddag blev årets bedste tjener- og kokkeelever kåret. Stephanie Deleuran fra Hotel- og Restaurationsskolen i København blev landets bedste tjenerelev sammen med sin makker Tobias Mørkeberg Nilsson.
Stephanie Deleuran fra Hotel- og Restaurationsskolen i København blev landets bedste tjenerelev sammen med sin makker Tobias Mørkeberg Nilsson. Stephanie Deleuran dansede en lille sejrsdans på scenen, da dommerne læste op, at hun og Tobias Mørkeberg Nilsson havde vundet konkurrencen om at blive Danmarks bedste tjenerelev 2011.
- Det var fuldstændig fantastisk, siger Stephanie Deleuran. Hun glæder sig nu til maj måned, hvor hun og Tobias skal til Island og repræsentere Danmark ved Nordisk mesterskab for tjenerelever.
Årets DM for tjener og kokkeelever blev holdt i Bella Center i København og var arrangeret af 3F og HORESTA.
Arbejdede med de bedste kokkeelever
De bedste kokkeelever var tilfældigvis de to kokke, som Stephanie og hendes partner arbejdede sammen med undervejs i konkurrencen.
- Jeg tror, at vi havde større overblik og meget mere ro på. Jeg tror, at vi havde meget mere baggrundsviden om vin og cocktails. Og så havde vi et rigtig godt samarbejde med køkkenet, siger Stephanie Deleuran. Hun er lige nu i praktik på Hotel Imperial og skal tilbage på skolen efter sommerferien, inden hun er færdig med uddannelsen til december. Hun er ikke i tvivl om, at vinderpladsen er en fordel.
- Det er da en god ting, at jeg kan skrive på CV'et, at jeg er Danmarks bedste tjenerelev, siger Stephanie Deleuran.