Digitalt: Find den rigtige mini-pc

I denne uge går Fagbladet Digitalt tæt på de bittesmå bærbare, som endelig er kommet på markedet til den herlige pris af 2- og 3.000 kroner. Se hvad de kan. Der er også gode råd om at sende billeder - uden at smadre modtagerens mailbox..

Lille, let, ultrabærbarbar og med en imponerende brugsværdi.Lille, let, ultrabærbarbar og med en imponerende brugsværdi.

Fagbladet.dk gennemgår fem af de bedste ultabærbare pc'er. Se hvad de kan - og hvad de er mindre gode til. Priserne er under 3000 Se om de er noget for dig.

Sådan sender du billeder til familie og venner - uden at smadre deres mailbox. Få gode råd her.

Spar penge ved at bruge pris-siderne

Spar penge: Brug mere end én prisside. Vi vil som regel finde den laveste pris på en eller anden dims, vi regner med at have med posten i morgen. Derfor bruger vi prissider, sider der tager ud til butikker, tjekker deres priser og skriver dem op i et skema.

Se hvordan du gør det bedst.

Mit bedste kup: Toshiba TDP ET10 projektor. Denne projektor kan placeres 1.5 meter fra lærredet/den hvide væg og alligevel levere et 3 meter bredt knivskarpt billede. Toshiba-projektoren har også indbygget Dolby Surround-højttalere. Pris: 3000 kr

Tjek den fede projektor her.

Bliv agent i spilklassikeren "Deus Ex". I Deus Ex er man den sædvanligvis veludrustede og veluddannede agent-type, der skal redde civilisationen. Eller noget der ligner. Men sjovt nok sker det ikke kun ved at skyde fjender i massevis. Mange steder er det bedre at snige sig rundt og efterhånden kan man udvikle evner for at svømme og hoppe langt og dermed undgå endnu mere konflikt. Pris: 0 kr.

Læs mere her.

Download fra DR's Bonanza

Dr.dk viser masser af godt tv på nettet, blandt på dr.dk/bonanza. Det er ikke ulovligt at downloade - men det kræver et par kunstgreb. Her får du en brugsanvisning.

Føles din netforbindelse alt for sløv. Så find ud af om TDC og de andre teleselskaber holder, hvad de lover. Sådan tjekker du din netforbindelse..

Vælg den rigtige pc til studie eller skole

Har du brug for en god bærbar, der kan alt det almindelige med tekst og internet. Og samtidig let nok til at have med i tasken. Du kommer langt for under 3500 kroner.

Her er nogle bud på en god "studie - eller skole pc.

Har du behov for at bruge maskinen til spil i den heftige klasse, så kik her.

Sådan styrer du feriebillerne

Feriebillederne: op på væggen, ned i albummet , ud på nettet Artikel med gode råd og nyttige links til at håndtere dine billeder

Find billige printere - og de er overraskende gode.

Masser af gratis musik på TDC Play

Der er masser af gratis musik, som du med en lille indsats kan få fat i. TDC Play er en forsmag på fremtidens overflod. Se her, hvordan du gør. Skridt for skridt.

Men kan TDC Play betale sig?

Køb det rigtige kamera

Køb det rigtige kamera. Det behøver ikke koste en formue.

Fagbladet 3F's artikler om foto - med masser af af tips og gode råd.

10 tips ved pc-indkøb

Internetforbindelsen er den dyreste omkostning ved at have en computer. Regn med, at pc-eventyret vil koste dig mindst 300-400 kroner pr. måned alt inklusive. Resten af din levetid.

10 tips ved pc-indkøb.

Sådan får du nedsat din ejendomsskat.

Et par superlinks til et bedre computer-liv

For kun 3.500 kroner kan man få en god bærbar med 80 GB harddisk, 15.4″ widescreen skærm og 1 GB ram. Den klarer både netsurf, skrivning, e-mail og film. Og i modsætning til den lovede - men ikke leverede - minibærbare fra Asus kan de leveres fra dag til dag.

Klik her for at se Stevens oversigt over 10 gode bærbare computere.

Slip for skiverne, når du vil spille
Slipper spillerne for skiverne? Steven Snedker bander over de seks cd'er, der er nødvendige for at kunne spille World of Warcraft - og filosoferer over muligheder for at fixe det hele online.




Og sådan sparer du penge

Stevens guide til den bedste gratis software.

Gå aldrig i edb-butikker. Køb i stedet billigt på nettet.

Internet-tv er i voldsom vækst. Her er fire-fem nye programmer, der giver os mere tv, end vi kan gabe over. Masser af tv på computeren.

Og et skarpt link med gode råd til at få styr på de mange billeder fra juleferien.

Spørgsmål: Hvordan organiserer jeg mine billeder fra digitalkameraet?